Thank Your for Coming Back!!!




Sonunda!!! Beklenen an geldi! 12 yıl bekledi bu millet sizi  😭😭😭 😍😍😍Kamenashi Kazuya ve Yamashita Tomohisa 12 yıl önce Nobuta wo Produce dizisi için bir araya gelmiş ve dizinin beraber seslendirdikleri  "Seishum Amigo"  tema şarkısı 2005'in en çok satan single'ı ,2006'ın en çok satan 3. single olmuştu.
"In 2010, Seishun Amigo was reported by the Oricon's magazine, OriStar, for having sold over 1,627,000 copies and was later certified Million by RIAJ denoting over 1,000,000 shipments"



Modum düşüktü ama bu haberden sonra ,etrafa saçma sapan gülücükler atmaya ,kalkıp oynama isteği gibi işte her insanda olan gayet insancıl  tepkiler 😜😜

Gelelim habere;tekrar bir dizi için bir araya gelecek ikili ,   “Kame to YamaP” adlı özel grup adıyla dizinin tema şarkısını seslendircekler.
“Boku, Unmei no hitodesu” adlı yeni dramada   Kimura Fumino adlı bayan oyuncu eşlik edicek bu iki beyefendiye.😏 Galiba Kame ana karakter ,Yamapi ikinci oğlan  kıvamında sanırım aldığım duyumlara göre..Nobuta da aşk ikinci plandaydı ama burada konu aşk 😏 umarım senaryo iyidir.Bu oyuncular var zaten yırtarız her halükarda dememişlerdir. Hoş Romantik-Komedi çok şeyy etmemek lazım ama olsun tadından yenmez olsun bizde doyamayalım izlemelere😍😍😍 Biri üzülecek gibi ama kıza da sövemeyiz niye öbürünü seçtin diye,kimden hıncımızı alıcaz biz şimdi 😒


Benim modumu yükselten bu haberi sizlerle paylaşmak istedim.Bu arada dizi Nisan'da başlıcakmış artık günleri sayarız😅😅




kaynak:aramajapan

Nobuta Wo Produce dizi yorumum 



*Gifler bana aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe