Tatta Hitotsu No Koi *Hayatımın Aşkı*

Yeşilçam tadında bir dizi...

Konusu hiçde yabancı olmadığımız bir dizi.
Fakir ama gururlu gencimiz Kanzaki Hiroto (Kamenashi Kazuya) Babasının borçları yüzünden intihar etmesi sonucu evin bütün yükü onun üzerine kalmıştır..Hasta bir kardeşi ve gece klubünde çalışan bir annesi vardır. Babasından kalan tekne tamir atolyesini ayakta tutmaya çalışarak geçim mücadelesi veriyordur.



Ulusal (mücevher)takı mağaza zinciri olan tanınmış zengin bir ailenin iyi yetiştirilmiş tek kızıdır Tsukioka Nao .( Ayase Haruka)

Oldukça farklı sosyal geçmişe sahip bu iki insanın sıcacık ,masum öyküsü.Tabikide engeller olucak.Fazla abartılmadan çok güzel işlenmiş.Kızın babasının karşı çıkması,engel olmaya çalışması falan çok dozundaydı.Ayase'ye bu rol çok yakışmış.Çok hoş ve güzel bir bayan oyunculuğuda öyle.Burdaki zengin ,sevimli ,nazlı hafif şımarık ve fazlasıyla dürüst  halleri çok yakışmış:)Kame yine her zamanki formunda.İkiside çok iyi olunca ortaya da izlenesi bi dizi çıkmış:)Kenarda köşede kalmış bir dizi ama bence izlenmeyi hak ediyo.

(Tanaka Koki)  Kusano Ko (Hiraoka Yuta)  Ozawa Ayuta ,Hirotonun yakın arkadaşlarıdır.Koki'yi ilk defa izledim.Çok eğlenceliymiş yahu:)

(Toda Erika) Motomiya Yuko 'da Nao'nun en yakın arkadaşıdır.Anne ve babası doktordur.

Kame'yi bol bol cigara içerken izlediğim ilk dizidir heralde:)
Dizi Aralık 2006'da başlamış yayınlanmaya başlamış.Tema şarkısıda KAT-TUN Bokura no Machi
Ben soluksuz izledim diziyi.Umarım sizde beğenirsiniz^^









Güzeldi be:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe