Flower Boy Next Door -Şehirli Rapunzel-





Flower Boy Next Door ,flower boy serisinin 3. serisi,ilk seride kıza gıcık olsamda İl woo diğer oyuncular gayet eğlendirmişlerdi bizi:) 2. seri de bölümleri nasıl beklediğimi bi ben bilirim bide leylim:)) Bizim serseriler bizi bayağa bi sersem etmişlerdi:))

Geldik 3. seriye ,çevisi tamamlanan 6 bölümü de 2 günde izlemiş ve şeker komasına girmiş bulunmaktayımm*-*



Park Shin-Hye - Ko Dok-Mi

Bu kızı her izledikçe ne kadar duru ve saf güzelliği olduğunu farkediyorum:))

Kendinin dış dünyaya kapamış,mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayan,fazlasıyla tasarruflu, insanlarla iletişimi pek iyi olmayan, bir karakter.Fakatt kaderin cilvesinden olsa gerek,kızımız bankda otururken gözüne kestirdiği uşak,yeni taşındığı binada karşı komşusu olmasın mıı :DD tesadüf işte:) 

Hergün dürbünüyle komşusunu izlemektedir taki komşusunun kuzeni İspanya'dan gelene kadar.




******


Yoon Si Yoon - Enrique Keum 

İşte kızımızın işine çomak sokan kuzen.:) Ama bu fazla tatlııı*-*
9 yaşında İspanyaya gitmiş,
kendine fazla güvenen,futbolu seven,oyun drektörü,küçük yaşta dehaca oyun tasarlayarak ün yapmış şımarık veledin teki işte:D
Kızımıza sürekli Ahjumma diye hitap ediyo:))





********



Kim Ji Hoon - Oh Jin Rok

Böyle komşuya can kurbannn!! :D 

Dizilerde 2. oppalar kötü olur hep ama yinede sevilir bide kötü olmadığını düşünün..:D

2. uşağımız ,kızımızın yan komşusu,Webtoon yazarlığı yapmaktadır.İlham kaynağı Ko dok mi'dir.Kızımızın gizli kahramıdır.Yakın arkadaşının dahi bilmediği bir sırrı vardır.

Cool ve sakinn görünsede aslında enriquden kalır yanı yok,şahsen en çok bu karaktere gülüyorum dizide, yüzündeki ciddi ifade birden komik bir ifadeye bürününce ekranın içine giresiniz geliyo:DSabahları saç baş dağılmış hali,elindeki bardakla duvar dinlemeler daha neler neler..:)

Bu arada kızımızı uzaktan uzağa sevmektedir. (hemide yakın komuşusu ikenTT)

Kızın yerinde olmak istemezdim,ikiside tam eve götürmelik tipler ahahaa

Dizinin sonunda enrigueyle yakın arkadaş olmalarını isterim ,eğer eski flower formatın da olucaksa büyük ihtimal araları iyi olur.





*******



Go Kyung Pyo-Oh Dong Hoon

Oh Jin Rok'un hem yakın arkadaşı ayrıca asistanı,arka plan çizimlerini yapıyo anladığım kadarıyla.Çapkının önde gideni,beleşçi olmakla da bilinir.Kendin güvenen model olmak isyeten,dizimizin eğlenceli karakterlerinden biridir.Ki şu sahnede beni çok güldürdü bu ikili:DD




   






Park Soo Jin - Cha Do Hwi

Bu kızın saçını başını yolmak,bi kaşık suda boğmak istiyoruumm!! >:

Bu kızı sevmezdim bu dizide iyice nefret ettim.Kımızın çocukuk arkadaşı ama lisede aralarında olan bi olaydan sonra ,go dok minin nefret ettiği biri oluyo.Oh Jin Rok'a asılıyo.İnş. avucunu yalar diyorumm,ayy cidden çok doluyum bu kıza karşı,onun ikiyüzlü halini görünce nefret etmemek elde değil,yaptığı haraketler sevimli falan da gelmiyo bana işin açıkçası,yönetmen o niyetle mi yaptırıyosa eğer..

*******




Kim Yoon Hye - Enrique'in İlk Aşkı

Seo Young,enrigue'nin en yakın arkadaşı ve kuzenine aşık.Kuzenide sanırım bu kıza aşık ama enriquenin ilk aşkı olduğu için pek duygularını açığa vuramıyo.

******




Mizuta Kouki-Watanabe

İsminden anlaşıldığı gibi kendisi bir Japon.Koreye ,kore mutfağını öğrenmek için gelmiş.Farklı ülkelerin mutfağını öğrenmek amacı.Bizim uşakların aksine daha kibar bi veled:) 


*******



Kim Jung San-Han Tae Joon

Kızımızın sürekli dikizlediği doktorumuz.Enrıque'nin çok sevdiği kuzeni.


******


Dizi şuanlık gayet eğlenceli gidiyo ,ilerleyen bölümlerde neler olur bilemem.:)) 

Ko Dok Mi işin zor anacım:))İkiside yemelik bunların hihi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe